over IP20

In de jaren zeventig introduceerde het IP20 meubelsysteem een nieuwe kijk op wonen. Doordat het systeem gebaseerd was op het 20 mm raster in breedte, hoogte en diepte, was het opeens mogelijk tegemoet te komen aan individuele woonwensen.

Hoogwaardig en eerlijk

Sinds die begintijd heeft IP20 een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Was het meubelsysteem eerst alleen in wit verkrijgbaar, in de loop der tijd zijn prachtige kleuren en dessins toegevoegd voor oneindig veel creatieve mogelijkheden.

Duurzaam hout

De bomen die IP20 voor zijn systeemmeubels gebruikt, groeien in Duitsland en Oostenrijk. Er wordt alleen gewerkt met sparren en beuken die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. In genoemde landen maken houtverwerkende fabrieken de decorplaten.

Eigen productie

Alle meubelen produceert IP20 zelf! Dat gebeurt in Duitse en Nederlands productiebedrijven. Omdat we snel willen leveren, liggen veel decorplaten en accessoires op voorraad. Dit betekent dat het meubelstuk op korte termijn geproduceerd kan worden.

Levenslang

De meubelstukken die IP20 maakt zijn kwalitatief hoogwaardig. Elk houten deel krijgt een degelijke kantafwerking en dat gebeurt ook aan de onzichtbare kanten. Hierdoor ontstaat een product dat bestand is tegen demontage en opnieuw monteren. Dat is ideaal als u groter of kleiner gaat wonen, want het IP20 meubelsysteem groeit of krimpt met u mee. Met andere woorden; u kunt het ombouwen of uitbreiden.

Nalevergarantie

Voor witte delen geldt; u kunt het levenslang nabestellen. Voor andere designs bieden wij interessante en fraaie alternatieven aan.

Waardevol wonen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de IP20 producten. Daarom bieden wij u 5 jaar garantie tegen defecten in materialen en afwerking.

Contact
    graag contact opnemen voor een afspraak